Westland Hotel

NO | EN | DE

NO | EN | DE

Vi ønsker både lokale og tilreisende firma hjertelig velkommen

På Westland Hotel får du den komplette løsningen enten du skal ha en effektiv samling, eller du vil ha den krydret med spennende aktiviteter og underholdning. Våre kurslokaler er moderne, lyse og luftige - det største med plass for inntil 120 deltakere. Alle møterom har naturlig dagslys og er utrustet med standard teknisk utstyr. Trådløs nettilgang (WLAN) i alle konferanserom, gjesterom og fellesarealer. Alle møterom har tilstøtende salonger og utgang til terrasse.

1 Få det lille ekstra

Få det lille ekstra

I en hektisk kurshverdag legger vi godt til rette for at alle skal ha det bra. I kurslokalet har vi kaffe, te, juice og isvann tilgjengelig hele dagen.

Standard kurspakke fullpensjon

Inkluderer følgende:
Vi tilbyr også flotte dag- og kveldsmøte pakker. Våre priser varierer med årets sesonger så kontakt oss for et uforpliktende tilbud
2 STANDARD KURSPAKKE FULLPENSJON
Vi tilbyr også flotte dag- og kveldsmøte pakker. Våre priser varierer med årets sesonger så kontakt oss for et uforpliktende tilbud

KAPASITET

Navn på møterom Klasserom Kino Mottakelse Bankett Restaurant Areal (m2)
Panorama
120
150
200
150
150
134
Kolås Salen
80
120
150
80
80
75
VIP
20
30
50
20
20
31
Grønnfjell
25
30
50
48
48
41
Lyngfjell
25
30
50
48
48
41
Lux Bar
25
50
175
156

1. Etasje: Grønnfjell og Lyngfjell (kan slåes sammen)

2. Etasje: Kolås og VIP’en (kan slåes sammen)

Vi hjelper deg gjerne med å komponere pakker med aktiviteter tilpasset ditt firma, som kick off seminar, teambuilding og utflukter.

3 Blåtur

Blåtur vintersprell - vårfest – sommerfest

Westland Hotel har en fantastisk beliggenhet i landlige omgivelser kun 50 minutter fra Bergen sentrum. Vi byr på nydelig mat og drikke fra vår velrenommerte restaurant i 2. etasje med en utsikt du sent vil glemme. Panorama Restaurant har plass til 150 spisegjester med utgang til stor og flott frontterrasse, meget godt egnet til utearrangementer når været tillater det. Våre menyer tar for seg alt fra grilling i hagen/på terrassen, rekebord, koldtbord og tallerkenretter. Er det ønsker med hensyn til meny lytter vi gjerne. Aktivitetstilbudet vårt er rikholdig og spennende med aktiviteter som paintball, golf, bowling, havrafting, fiske/sightseeingturer på sjøen og våre samarbeidspartnere bidrar gjerne til å skape stemning og konkurranse her. Hotellet ligger også i kort avstand til en rekke severdigheter vel verdt å få med seg. Som en flott avrunding på en opplevelsesrik dag åpner vi dørene til hotellets nattklubb og garanterer for god dansemusikk til ut i de små nattetimer. Skulle dere ønske underholdning og dans til orkester ordner vi selvfølgelig dette. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi gunstig transport.